tisdag 14 augusti 2012

Örtkryddade potatis medaljonger på färskpotatis!

Vilken vecka vi har här i sverige! Underbar sol som värmer oss, så passa på och ta fram grillarna, stick och bada va ute i naturen och allt annat ni älskar att göra med sommaren! Tyvär så börjar sommaren lida mot sitt slut så nu gäller det att ta vara på dom dagar som finns kvar för att kompensera alla regniga dagar!
Idag tog vi iallafall fram grillen och slängde på lite kött och majskolvar halloumi så himla gott och lite grönsaker till såklart!

Bjuder på receptet på dom örtkryddade potatismedaljongerna på färskpotatis jag gjorde till, suveränt gott med nån valfri sås till!

Gör så här
*Skölj och skrubba potatisen
*dela i lite tjockare skivor (som bild)
ringla på lite flytandde margarin
Krydda med örtsalt, grillkrydda, timjan, dragon, persilja, och oregano ev lite extra salt om du vill

*Blanda runt och ställ in i mitten av ugnen på 220g i ca 30-40min beroende på ugn!
Stick en gaffel i en av dom större potatis skivorna så känner du om dom känns klara, eller ta en liten tugga, men glöm inte blåsa innan så du inte bränner tungan!
Jag tycker det är godast när en del börjar bli lite små krispiga!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar